Uppblåsbara byggnader

Uppblåsbara byggnader och hus

När din byggnad är tillfällig eller behöver vara portabel

HangarUppblåsbara byggnader är perfekta närhelst du behöver en tillfällig byggnad eller struktur, eller när byggnaden behöver kunna flyttas snabbt mellan olika platser. Eftersom den reses mycket snabbt och är okänslig för omgivning och grund, så fungerar den också bra som tillfälligt skydd exempelvis inom räddningstjänst eller vid konstruktions- och byggnadsplatser. Andra användningsområden kan vara tillfälliga sporthallar eller lagerbyggnader. Har du en idé? Fråga oss så kan vi hjälpa dig att förverkliga den!

Vi på Ballonger & Sånt kan snabbt ta fram kostnadsförslag och offerter efter dina ritningar och specifikationer. I samarbete med oss kan du få hjälp att förverkliga din idé, oavsett om det är en mindre byggnad, eller mer komplexa strukturer med flera sammansatta sektioner.

Den färdiga byggnaden kan resas av Ballonger & Sånts personal eller av er själva. Beroende på storlek så kan det behövas mer eller mindre personal på plats, men en typisk byggnad reses på mindre än en timme och med några få man som hjälps åt.

En uppblåsbar byggnad är mycket tålig och kan användas i flera år. Eftersom byggnaderna står resta med konstant lufttryck så är de inte heller känsliga för mindre hål och eventuella skador kan lätt repareras.

Uppblåsbara byggnader erbjuder bättre isolering än motsvarande tält, eftersom höljet består av dubbla lager med innesluten luft som isolerar väl mot både kyla och värme. När du har en arbetsplats där klimatkontroll är nödvändigt är en tillfällig uppblåsbar byggnad lösningen.

Sidorna på byggnaden kan förses med screentryck för bästa skärpa och kvalitet. För större flexibilitet kan man använda rena byggnader med tillfälliga trycka dekorationer / banderoller.

I stället för mässmontern

Uppblåsbara byggnader fungerar naturligtvis lika bra inomhus och i mängden av montrar på vilken mässa som helst, så lovar vi att ni väcker uppmärksamhet och nyfikenhet med en uppblåsbar byggnad. Eftersom vi bygger ditt hus efter dina specifikationer så kan du få det med speciella egenskaper – ljudisolerat till exempel, eller med AC för att skapa exakt rätt atmosfär. Våra byggnader är självklart flamsäkra och UV-skyddade.

Projekt Pulka-VM (Åre/Sälen 2007)