Ballonger med eget tryck, text och företagslogga

Beställ heliumballonger med företagstryck vi har snabba leveranser

Ett festligare sätt att synas!

Latexballonger med tryck

Ballonger med tryck är en utmärkt reklamplats för invigningen, jubileet, skolavslutningen, festivalen med mera. Barn älskar ballonger och ballongen tar fram det glada barnet i oss vuxna. På festen eller bara för att det är kul, ballonger är rätt nästan när som helst. Att ge bort ballonger till barnen är ett kostnadseffektivt och populärt sätt att förmedla sitt budskap. Låt din företagslogga flyga ovanför kundernas eller publikens huvuden till en mycket låg kostnad.

»Tryck och tryckteknik

Screen eller flexotryckta ballonger

Tack vare den moderna trycktekniken så kan vi nu screentrycka alla ballonger som skall tryckas med en färg. Screentrycket ger ett fylligare tryck, bättre färgåtergivning och släpper inte igenom den underliggande ballongfärgen. Man kan till och med trycka med vitt på en svart ballong utan att den svarta färgen lyser igenom.

Vi kan trycka på upp till fyra sidor på en ballong, bra om man öka synbarheten eller vill ha flera budskap på ballongen.

Vi kan också trycka med fler färger, faktiskt ända upp till 8 färger kan det vara i trycket på en ballong.

»Tryck och tryckteknik

Multitryckta ballonger

Med multitryck kan man trycka upp till åtta färger på sin ballong. Om man ska trycka fler än fyra färger så rekommenderar vi att man använder en större ballong (35cm diameter) för att bästa resultat skall uppnås.

»Tryck och tryckteknik

Jätteballonger

Jätteballonger, så kallade superlatexballonger finns i storlekarna 80-225cm i diameter. Vid speciella tillfällen som vid mässor och ballongdekoartioner väcker de garanterat stor uppmärksamhet

Även jätteballonger kan man få med screentryck i upp till 2 färger (jätteballongerna finns i färgerna: vit, röd, gul, blå, grön, orange, rosa samt lila).

Svarta jätteballonger finns i storleken 120 cm. i diameter. Jätteballonger i metalic finns i storleken 80 cm i diameter och i färgerna guld, silver, blå och röd. Så här stora ballonger kan fyllas med helium eller med luft – om de ska vara flygande fyller man dem med helium. Flygtiden är mellan 2 till 12 dagar beroende på storleken. Ju större ballong, desto längre flygtid.

Man kan också fylla ballongerna med luft och ha dem hängande från taket, det är då viktigt att vi får reda på detta vid beställningen så att trycket blir rättvänt.

»Läs mer fakta om ballonger!
»Läs mer fakta om helium!

Ballongtillbehör

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av tillbehör till era ballonger:

  • Ballongpinnar av plast, i vitt eller i blandade färger, med tillhörande fästkopp.
  • Ballongpinnar av järntråd.
  • Ballongförslutare för ballongdekorationer.
  • Ballongsnören men snabbförslutare.
  • Luftpumpar av flera olika modeller och storlekar.
  • Elektriska ballongblåsningsmaskiner, finns även att hyra.
  • Reduceringsventiler för ballonggas. (helium 1.8) för dom flesta länderna i Europa
  • Gasflaskor med ballonggas (helium 1.8) i storlekarna: 10L, 20L och 50L. Kan levereras över hela Sverige genom AGA:s försorg.

Ballongpinnarna är tillverkade i polystyrol som består av 70 % återvunnet material. Ballongpinnarna finns i färgerna: vit, blå, gul, röd, orange och grönt.

Förslutare till jätteballonger, gör det mycket enkelt att försluta stora ballonger.»

« Dubbelverkande ballongpump för snabb ballongfyllning av en mindre mängd ballonger.

Ballongsnören med snabbförslutare finns i färgerna: röd, vit, blå, gul och grönt »

Ballonger för alla tillfällen

Finns det en fest eller ett kalas, så finns det nästan alltid en ballong som passar, t ex studentballonger, halloweenballonger, alla hjärtans dag-ballonger, födelsedagsballonger, partyballonger, bröllopsballonger, flaggballonger, julballonger, påskballonger, barnballonger, vattenballonger, folieballonger, väderballonger. Ja för nästan varje tillfälle finns det en ballong. Om det inte finns, så låter vi göra en efter era önskemål. Så det så.

Ballonger i alla färger

ballongfarger