Uppblåsbara portaler

Bygg en häftig entré på ett par minuter!

Radio rixIögonfallande bågar

I grunden är en uppblåsbar portal en stor ballong, driven av en eller flera fläktar som håller bågen på plats. Uppblåsbara portaler och målportaler är iögonfallande budbärare vid alla typer av evenemang och såväl ögon som kameror riktas mot exempelvis start- och målgångar, vilket ger ditt budskap maximal exponering!

eon-portalFör alla situationer

En uppblåsbar portal fungerar i många situationer. Som sagt är den perfekt som start eller målgång, men den fungerar naturligtvis lika väl som en effektfull entré eller mötesplats osv. En portal fungerar vid maratontävlingar, orientering, motorsport eller kanske på kyparloppet? Var skulle du vilja se en snygg ballongportal?

portal-information-bureaueOlika form och storlek

Var som helst där det finns eller ska finnas en öppning, från ett par tre meter i bredd upp till enorma portaler på 18 meter, kan vi erbjuda portallösningar för dig. Vi tillverkar dem i ”vanlig” bågform, eller kanske som en byggnad, slott, produktkopia eller hur du nu vill ha den. Det är bara fantasin som sätter gränser. Kontakta oss för ett pris på den storlek, det antal eller den utformning som ni vill ha på er portal.

Monteringsklara och hållbara

Att montera en uppblåsbar målportal från Ballonger & Sånt tar bara ett par minuter. Alla portaler från oss levereras med inbyggd eller extern fläkt och förankringslinor. Det går också att göra fristående portaler, men de måste då förses med så breda baser att de står för sig själv och förankras i marken så den står emot vinden.

GT-portalDunlop