Takballonger

Ett lysande sätt att höja sitt budskap över mängden

Takballong - EssoTakballonger är blickfång!

Ingenting drar till sig blickarna som en stor takballong med logga eller en produktkopia i kollosalformat. Dag eller natt, inom eller utomhus, sommar eller vinter. Stora, uppblåsta takballonger tilldrar sig intresset vart dom än är placerade och hur dom än är utformade. Se bara på alla exempel här i kanten, inget som går ögat förbi! Uppblåsbara produktkopior kan utformas efter nästan vilken produkt som helst, kanske som en loggomaskot eller en gigantisk läskedrycksflaska. Dessa produkter i kollosalformat kommer att stanna i folks medvetande länge. En takballong eller en gigantisk produktkopia är ett extremt bra verktyg för produktlansering!

Upplysta ballonger!

På natten lyser du upp din ballong, endera utvändigt eller invändigt, för att skapa ett kanske ännu effektivare blickfång när mörkret lägger sig runt om. En belyst produktkopia i jätteformat kan man vara säker på att den både uppmärksammas och uppskattas. Självklart kan man även lysa upp en zeppelinare eller en hoppborg osv. En upplyst jätteballong är något man imponeras av och pratar om!

Takballong - Norsk HydroPlacering, drift, förpackning och transport

Att placera en takballong är enkelt. Att förankra och fylla den tar bara några minuter! Och även om de nu kallas just ”takballonger” så går de självklart lika bra att placera på marken, i mässlokalen, på stormarknaden, evenemanget, ja praktiskt taget var som helst där den får plats. Till skillnad från jätteballonger i latex, som får sin lyftkraft med hjälp av helium, så drivs en takballong, på samma sätt som en hoppborg, av en vanlig fläkt på 400 watt. När man ska ta ner ballongen stänger man bara av fläkten. Takballongen blir då så liten att den enkelt stuvas in bak i en kombibil.

Vi kan ombesörja monteringar av er takballong över hela landet.

Bra material med garanti = trygga ballonger!

Materialet i en takballong är ett stark vävburet nylontyg som är behandlat för att klara uv-strålning och starkt slitage. Det är även flamskyddsbehandlat. Självklart lämnar vi 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

Kontakta oss med din ballong-idé!

Alltför ofta går bra idéer till spillo för att man falaktigt antar att de inte går att förverkliga. Kanske har just du en ballong i huvudet, men tror att den inte går att tillverka? »Fråga! Vi har årtionden av erfarenhet av ballongtillverkning och kan säkert göra din ballong också.

Tomtar & Julballonger

En trädgårdstomte i all ära men en uppblåsbar tomte i jätteformat skulle skapa julstämning som aldrig förr.

Titta även på vår specialsida om jultomtar, där hittar du många exempel på hur uppblåst tomten kan vara.