Hoppborgar och inhägnader

Lyckliga barn i en mjuk och rolig hoppborg!

HoppborgEn spektakulär reklampelare

Hoppborgen är en fantastisk rolig och billig attraktion som lätt blir medelpunkten på invigningen, kund- och personalaktiviteten, mässan, barnkalaset, festen med mera.

Hoppborgen är inte bara en borg, den kan också vara ett uppblåsbart hus, en labyrint, eller kanske en uppblåsbar rutschkana. Eller en hinderbana med två eller fler parallella banor som väcker tävlingsinstinkten hos de flesta, ung som gammal.

Våra hoppborgar och inhägnader är tillverkade av tålig vävburen PVC som är både vattenavvisande och flamtålig. Alla hoppborgar och inhägnader är gjorda efter kundens önskemål både vad det avser form, färg och storlek.

Hoppborgen levereras färdig att använda, med 220V elektrisk fläkt, förankringsstänger, reparationssats samt transportbag.

Hoppborg Arla inhägnadInhägnader

En hoppborg är i grunden ett avgränsat uppblåsbart område, med fjädrande botten, som barn o vuxna älskar att hoppa i. Men man kan även avgränsa betydligt större områden med våra uppblåsbara inhägnader. De kan bli tillfälliga sportarenor, marknader, labyrinter eller nästan vad som helst.

Fläktar

Vi har självklart olika modeller av fläktar beroende på storleken på din hoppborg eller andra uppblåsbara konstruktioner.

HoppborgsfläktSB 0.75 – 0.75 hästkrafter, lämplig för hoppborgar upp till 4×4 meter eller takballonger över 6 meter.

SB 1.5 – 1.5 hästkrafter, lämplig för hoppborgar upp till 8×8 meter eller uppblåsbara byggnader.

SB 1800 – 1.5 hästkrafter med extra högt tryck, lämplig för uppblåsbara byggnader, simbassänger, hinderbanor, rinkar, arenor mm.

Hoppborgsgalleri