Ballonger med tryck

Tryckteknik

TryckmaskinBallonger med tryck

Till skillnad från när man trycker andra saker som kan fixeras vid underlaget måste man blåsa upp latexballonger innan man kan trycka på dom. Tryckplåtarna monteras på en eller flera valsar varpå den uppblåsta ballongen pressas genom valsarna.

Tryckmaskin för ballonger. När man trycker på ballonger måste ballongen vara uppblåst!

På senare år har trycktekniken för latexballonger utvecklats rejält. Bland annat har det kommit fram nya tryckfärger som ger ett bättre tryck på ballongen.

Vi kan också leverera screentryckta latexballonger som ger ett fylligare och tätare tryckresultat. Vi rekommenderar självklart det tryck som lämpar sig bäst för just er ballong.

Ballong pantoneskalaTryckfärger

Tryckmaskin för ballonger. När man trycker på ballonger måste ballongen vara uppblåst!

Latexballonger finns i ett stort antal färger och storlekar. Vi kan leverera ballonger tryckta i nästan vilken färg som helst. Dock kan färgerna variera lite med graden av ballongens storlek i uppblåst skick.

Tryckytan är rund

Tryckytan på en ballong är rund. Vill man trycka mycket text är det bra om man kan dela upp texten på 2 eller flera rader. Man kan också trycka på 2 sidor av sin ballong.

  • En ballong med storleken 22 cm. har en tryckyta på ca: 10 cm.
  • En ballong med storleken 25 cm. har en tryckyta på ca: 12 cm.
  • En ballong med storleken 30 cm. har en tryckyta på ca: 14 cm.
  • En ballong med storleken 35 sm. har en tryckyta på ca: 15 cm.
  • Ballonger & sån’t – Tel 08-650 99 55 Vi kan ballonger!

Ballonger med tryckFlexoprint eller screentryck

Man kan trycka på ballonger på en mängd olika sätt. Genomgående så blir trycket av mycket bra kvalité och med klara fina färger. Standardmetoden för att trycka en till fyra färger på en ballong är flexoprint. En snabb metod som ger korta leveranstider. Screentryck ger ännu bättre färgåtergivning och på lite större ballonger kan man använda multitryck med upp till åtta färger!

Reklamballonger – flexoprint

Standardmetoden för att trycka en till fyra färger på en ballong är flexoprint. En snabb metod som ger korta leveranstider.

Minimikvantitet: 1.000 stycken ballonger
Material: Latex
Tryckfärger: Alla PMS-färger
Ballongfärger: Blandade eller utvalda ballongfärger
Orginalmaterial: EPS-fil eller svart/vit original i skala 1:1
Leveranstid: 4-10 dagar beroende på upplaga

»Begär offert!

Flerfärgstryck

Ballongen går att få med upp till fyra färgers tryck på en sida, eller två färger på vardera sidan av ballongen. För att färgerna inte skall flyta ihop på ballongen trycker man dom med 0,5mm. Mellanrum.

Flersidigt tryck

För att loggan/texten skall synas från alla håll rekommenderar vi att ballonger trycks på två eller fyra sidor. Kostnaden för dubbel eller fyrsidigt tryck är liten.

Ballonger & sån’t – Tel 08-650 99 55 Vi kan ballonger!

BallongknippeReklamballonger – screentryck

Vill du ha ballonger med ett riktigt kvalitetstryck, väljer du screentrykta ballonger. Screentrycket ger möjligheten att trycka ballongen med ljusa färger på mörk bakgrund utan att den underliggande ballongfärgen lyser igenom. T.ex. vitt tryck på svart ballong går utmärkt.

Minimikvantitet: 1.000 stycken ballonger
Material: Latex
Tryckfärger: Alla PMS-färger
Ballongfärger: Blandade eller utvalda färger
Orginalmaterial: EPS-fil
Leveranstid: 7-21 dagar beroende på upplaga

»Begär offert!

Reklamballonger – multitryck

Med multitryck kan man trycka med upp till åtta färger på sin ballong. Man kan få en exakt kopia av sin produkt på ballongen. För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att man använder en ballong med 35cm diameter vid fler än 4 färgers tryck på ballongen.

Minimikvantitet: 5.000 stycken ballonger
Material: Latex
Tryckfärger: Alla PMS-färger
Ballongfärger: Blandade eller utvalda färger
Leveranstid: 12-28 dagar beroende på upplaga

»Begär offert!